vwdknotarissen.nl

overzicht website VWDK

Beschrijving

Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen is gevestigd in Doetinchem en behoort tot de grotere notariskantoren van Oost-Nederland. De medewerkers zijn gespecialiseerd in onroerend goedrecht, familierecht en ondernemingsrecht. Zij werken in heel Nederland, voor zowel Nederlandse als Duitse opdrachtgevers. Samen met 404Web heb ik een nieuwe website ontwikkeld: VWDKNotarissen.nl

De uitdaging

Om deze site te realiseren, hebben we rekening gehouden met meerdere zaken. De wens van de klant is om iedere bezoeker - particulier en zakelijk - de mogelijkheid te bieden om op een eenvoudige en intuïtieve manier te navigeren. Alle inhoudelijke onderwerpen moeten op een duidelijke, overzichtelijke en aantrekkelijke manier worden weergegeven. Verder is het van belang om de medewerkers, alle specialisaties en de organisatie op een professionele en toegankelijke manier uit te lichten.

Om het overzicht te behouden, heb ik eerst alle aanwezige informatie geordend voor de rechtsgebieden familierecht, onroerend goedrecht en ondernemingsrecht. Vervolgens heb ik alle teksten geredigeerd en aangepast naar de huisstijl van Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen. Voor de medewerkers heb ik vragenlijsten opgesteld, om inzicht te krijgen in de kernwaarden en kwaliteiten. Tenslotte heb ik alle onderwerpen gerangschikt en in een database geplaatst, met dank aan de techniek van Solo CMS (ontwikkeld door 404Web).

Het resultaat

De nieuwe site biedt een grote hoeveelheid informatie: over notariële en juridische onderwerpen en over Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen als organisatie. Tevens worden de specialisaties van de medewerkers uitgebreid toegelicht. Het eindproduct is een overzichtelijke en aantrekkelijke site voor iedere bezoeker.

Ook bezig met een uitdaging? Tekstvisie denkt graag mee.

Contact