Jouw Zonvakantie

overzicht website JouwZonvakantie

Beschrijving

Met Jouw Zonvakantie combineer ik drie passies: schrijven, reizen en fotografie. Ik schrijf regelmatig teksten over verschillende plaatsen en landen; vooral over bestemmingen in Zuidoost-Azië. Daarnaast houd ik mij bezig met de eindredactie.

De uitdaging

Deze website was ooit bedoeld als experiment voor SEO-content. Het uitgangspunt was om unieke en veelzijdige content te schrijven. Ook wilden we achterhalen welke teksten goed scoorden en waarom. De site is in de loop van de tijd enorm uitgebreid met meer zonnige bestemmingen en met meer schrijvers. Alle content moet echter overzichtelijk blijven en een eenheid vormen.

Het resultaat

Ik schrijf inmiddels een aantal jaar met veel plezier voor www.jouwzonvakantie.nl. Mijn teksten bieden niet alleen maar informatie over wat er te zien en te doen is... Ik blog over mijn eigen ervaringen en raad soms ook activiteiten af. Op die manier krijgen alle bezoekers eerlijke informatie.

De website wordt goed gevonden door Google en heeft hoge bezoekersaantallen. Een deel van de lezers brengt veel tijd door op de site en/of komt regelmatig terug. Wat ik persoonlijk belangrijk vind, is dat deze site wordt gedragen door een bevlogen team van schrijvers die met veel liefde en plezier informatie delen over mooie bestemmingen. Hun enthousiasme is te lezen. En aanstekelijk voor de doelgroep.

Ook bezig met een uitdaging? Tekstvisie denkt graag mee.

Contact