Jouw Zonvakantie

overzicht website JouwZonvakantie

Beschrijving

Met Jouw Zonvakantie combineer ik drie passies: schrijven, reizen en fotografie. Ik schrijf regelmatig teksten over verschillende plaatsen en landen; vooral over bestemmingen in Zuidoost-Azië. Daarnaast houd ik mij bezig met de eindredactie en SEO.

De uitdaging

Jouwzonvakantie.nl is opgericht door René de Boer en Vincent Trechsel. Een van de uitgangspunten is om unieke en veelzijdige content te schrijven. In de loop van de tijd is deze site enorm uitgebreid, met meer schrijvers én bestemmingen uit de hele wereld. Alle content moet echter overzichtelijk blijven en een eenheid vormen.

Het resultaat

Ik schrijf inmiddels een aantal jaar met veel plezier voor Jouw Zonvakantie. Mijn teksten bieden informatie over wat er te zien en te doen is. Verder schrijf ik over mijn eigen ervaringen en raad soms ook activiteiten af. Op die manier krijgen alle bezoekers eerlijke informatie.

De website wordt goed gevonden via Google en heeft hoge bezoekersaantallen. Een deel van de lezers brengt veel tijd door op de site en/of komt regelmatig terug. Wat ik persoonlijk belangrijk vind, is dat deze site wordt gedragen door een bevlogen team van schrijvers die met veel liefde en plezier hun informatie delen over mooie bestemmingen. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk voor de doelgroep.

Ook bezig met een uitdaging? Tekstvisie denkt graag mee.

Contact