Project Kunstberg

kunstberg open dag martini ziekenhuis groningen

Beschrijving

Sinds mei 2015 ben ik actief als initiatiefnemer & projectleider voor Kunstberg. Dit project wil jongeren op de kinderafdeling van ziekenhuizen, een mooi moment bieden. Daarom wordt er in samenwerking met Stichting BeeldBepalend, Academie Minerva en het Martiniziekenhuis Groningen een mobiele kunstpresentatie ontwikkeld die op gezette tijden langs de kinderafdeling kan rijden. Mijn taak is om een brug te slaan tussen medewerkers van het Martini Ziekenhuis en makers van kunst.

De uitdaging

Voor Kunstberg is er al veel bereikt met minimale middelen. Alle projectleden, stagiaires en samenwerkingspartners werken belangeloos mee aan dit project. Om uiteindelijk een degelijke en bruikbare kunstpresentatie te realiseren, is het van belang om de arbeidskosten en benodigde materialen te financieren.

Het resultaat

Voor dit project heb ik, in samenwerking met Stichting BeeldBepalend, de fondsenwerving gedaan. Diverse fondsen hebben inmiddels een toezegging gedaan, waardoor het project kan worden voortgezet. De ontwikkelingen rondom Kunstberg zijn te volgen op Facebook.

Ook bezig met een uitdaging? Tekstvisie denkt graag mee.

Contact