Uitgeprobeerd

screenshot website Uitgeprobeerd

Beschrijving

De website Uitgeprobeerd.nl bevat reviews over uiteenlopende producten en diensten. Hierdoor wordt het voor de lezer gemakkelijker om te investeren in de zaken die er echt toe doen. Voor Uitgeprobeerd.nl schrijf ik regelmatig nieuwe inhoud. Ook heb ik deze site zelf gerealiseerd.

De uitdaging

Uitgeprobeerd.nl heb ik ontwikkeld in HTML en PHP, met technisch advies van 404Web. De site bevat een aantal (affiliate) links naar andere websites. Het is belangrijk dat deze verwijzingen helemaal kloppen: zonder foutmeldingen, met de correcte inhoud en handig voor de gebruiker. Verder wil ik eerlijke informatie bieden: welke producten zijn nuttig en welke juist niet?

Het resultaat

Door Uitgeprobeerd.nl op te zetten, heb ik technische kennis opgedaan over HTML en PHP. Daarnaast houd ik mij bezig met affiliate marketing zonder de focus op de juiste inhoud te verliezen. Inmiddels weten steeds meer bezoekers Uitgeprobeerd.nl te vinden. Doordat de hoeveelheid content toeneemt, ontstaat er een volledige en betrouwbare vergelijkingssite.

Ook bezig met een uitdaging? Tekstvisie denkt graag mee.

Contact