Webshop Factor Zon

overzicht webshop Factor Zon

Beschrijving

Voor mensen met een gevoelige huid is het niet altijd makkelijk om een goede zonnebrandlotion te vinden. Dat is in ieder geval mijn persoonlijke ervaring. Om het bestellen van betrouwbare producten wat makkelijker te maken, heb ik Factor Zon opgericht: een informatieve site over UV-straling én een webshop. In de zomer van 2020 heb ik deze site uitgebreid met producten die vegan zijn: beter voor milieu en koraalriffen.

De uitdaging

Factor Zon heb ik samen met 404Web gemaakt. Voor deze site heb ik alle teksten geschreven en geredigeerd. Naast het ontwikkelen van Factor Zon, is het ook belangrijk om het voorraadbeheer en de postverzending in de gaten te houden. Daarvoor heb ik een betrouwbare werkomgeving nodig.

Het resultaat

Het onderhoud van Factor Zon wordt verricht met Solo CMS (ontwikkeld door 404Web). Hierdoor kan ik productinformatie, actuele voorraden en orders - waar nodig - op een efficiënte manier aanpassen. Doordat de inhoud aansluit bij de actuele situatie en het systeem achter Factor Zon betrouwbaar is, zijn bezoekers in staat om snel, eenvoudig en op een veilige manier producten te bestellen.

Ook bezig met een uitdaging? Tekstvisie denkt graag mee.

Contact