Over Tekstvisie

logo tekstvisie blauw

Niemand hoeft zich zorgen te maken over teksten. Behalve Tekstvisie.

Tekstvisie ontwikkelt en redigeert content voor bedrijven en instellingen, zoals: persberichten, websites, nieuwsbrieven, columns, blogs, drukwerk en advertenties. Als tekstschrijver in Groningen wil ik graag mooie inhoud ontwikkelen en bestaande teksten nog beter maken. Of je nu online of offline een boodschap wilt uitdragen: de kwaliteit van content moet hoog zijn.

Als trotse eigenaar van een website, wil je natuurlijk dat alle inhoud wordt gelezen. Als de site niet SEO-proof is, kan deze niet of moeilijk worden gevonden door eventuele klanten. Het is algemeen bekend dat schrijf- en taalfouten grote gevolgen kunnen hebben voor de leesbaarheid. Maar heb je nagedacht over de indeling? Als een tekst niet goed aansluit bij de vormgeving, wordt de inhoud minder goed gelezen. Tekstvisie helpt mee om jouw teksten tot leven te laten komen.

Hoe?

Fijne content maken. Hoe dan?

Een tekst kan technisch helemaal in orde zijn, maar als de lezer niets met de inhoud doet is er weinig reden om te juichen.

Tekstvisie heeft niet alleen aandacht voor de inhoud, taal en vorm, maar heeft ook oog voor de menselijke kant.

Een geslaagde tekst voldoet aan alle technische voorwaarden, (correct taalgebruik, juiste leesbaarheid en correcte spelling) en sluit aan bij de doelgroep. Daarnaast moet de content natuurlijk een mooi geheel vormen met de vormgeving.

Goede content heeft dus veel nodig. Veel mensen zijn daarom geneigd om deze voorwaarde te vergeten... Plezier! Een prettige tekst is ontzettend belangrijk. Immers: wanneer je als schrijver enthousiast raakt, dan wordt jouw publiek dat ongetwijfeld ook.

Tekstvisie gaat graag met je in gesprek om te onderzoeken hoe we jouw verhaal kunnen vertellen.

Contact