Over Tekstvisie

logo tekstvisie blauw

Tekstvisie ontwikkelt en redigeert content voor organisaties.

Of je nu online of offline een boodschap wilt uitdragen, het is altijd belangrijk dat de kwaliteit van content hoog is. Als tekstschrijver in Groningen wil ik graag mooie inhoud ontwikkelen en bestaande teksten nog beter maken. Ik houd mij onder meer bezig met websites, interviews, nieuwsbrieven, columns, blogs, drukwerk en persberichten.

Als trotse eigenaar van een website, wil je natuurlijk dat de inhoud wordt gelezen. Het is algemeen bekend dat schrijf- of taalfouten grote gevolgen kunnen hebben voor de leesbaarheid en de vindbaarheid van de site in zoekmachines (SEO). Maar heb je ook nagedacht over de indeling van de tekst? Als een tekst niet goed aansluit bij de vormgeving, wordt de inhoud minder goed gelezen. Tekstvisie helpt mee om jouw teksten tot leven te laten komen.

Hoe?

Fijne content maken. Hoe dan?

Zorg voor de juiste inhoud én maak het aantrekkelijk voor de lezer.

Tekstvisie heeft niet alleen aandacht voor de inhoud, taal en vorm, maar heeft ook oog voor de menselijke kant.

Een geslaagde tekst voldoet aan alle technische voorwaarden (correct taalgebruik, juiste leesbaarheid en correcte spelling) en sluit aan bij de doelgroep. Daarnaast moet de content natuurlijk een mooi geheel vormen met de vormgeving.

Goede content heeft dus veel nodig. Veel mensen zijn daarom geneigd om deze voorwaarde te vergeten... Plezier! Een prettige tekst is ontzettend belangrijk. Immers: wanneer je als schrijver enthousiast raakt, dan wordt jouw publiek dat ongetwijfeld ook.

Tekstvisie gaat graag met je in gesprek om te onderzoeken hoe we jouw verhaal kunnen vertellen.

Contact