Kritisch meelezen

logo tekstvisie rood

Van een mooi idee naar een helder plan... Hoe zorg je ervoor dat je dat je een bepaald doel daadwerkelijk kunt bereiken?

Mensen kunnen prachtige ideeën hebben, maar het is natuurlijk het mooist als een plan uiteindelijk wordt gerealiseerd. Hoe kun je idealen omzetten naar een concreet plan? Het inschakelen van een meelezer kan een meerwaarde zijn om jouw doelen te bereiken.

Om jouw plannen uit te kunnen voeren, is het aan te raden om deze zorgvuldig op papier te zetten. Tekstvisie kan daarbij adviseren. Als kritisch meelezer is het mogelijk om de inhoud op een zorgvuldige manier door te nemen, voordat een website, projectplan, bedrijfsplan, interview of brochure wordt gepubliceerd.

Daarnaast houd ik mij bezig met verschillende vragen. Wat is er nodig om een plan te realiseren? Hoeveel tijd is hiervoor nodig? Wat is jouw motivatie en wat wil je bereiken? Wat is het verhaal dat je wilt overbrengen en hoe komt de inhoud over? Zijn er aandachtspunten op taalgebied?

Als meelezer ben ik kritisch, zorgvuldig en betrokken. Nadenken over mooie ideeën geeft mij veel energie. Ik vind het namelijk fantastisch om eraan bij te dragen dat een plan wordt uitgevoerd.

Wat wil je bereiken en wat is daarvoor nodig? Ik help graag mee om mooie ideeën te vertalen naar een werkbaar plan.

Contact